Vacature Poli Verpleegkundige

Poli Verpleegkundige in Middelharnis

Sluitingsdatum: 01-04-2024

Poli Verpleegkundige


HBO , MBO Middelharnis

Middelharnis

24 - 32 uur, onbepaalde tijd EMB / LVB / MVB-EVB / NAH

Wat ga je doen?
Als Poli Verpleegkundige bij Zuidwester biedt je zorg, behandeling, begeleiding en advies aan mensen met een verstandelijke beperking en mensen met lichte tot complexe problematiek. Je hebt een signalerende functie; jij bent de ogen van en voor de arts. Daarnaast ben je vast aanspreekpunt voor cliënten, zijn of haar verwanten, collega's op de woningen en alle behandelaars. Als verpleegkundige is je werk bij Zuidwester hartstikke afwisselend, want eigenlijk ben je nooit op één plek. Je legt bijvoorbeeld visites af op verschillende woningen in de regio waar je werkzaam bent, maakt afspraken over de zorg en geeft zo nodig instructies aan de medewerkers van de woningen. De functie van Poli Verpleegkundige bij Zuidwester is continu in ontwikkeling. Je levert een actieve bijdrage in deze ontwikkeling en bouwt graag samen met je collega's aan het nog verder professionaliseren van de dienstverlening.

Waar ga je werken?
Polikliniek Zuidwester is gevestigd op acht locaties in de regio's waar Zuidwester actief is. Jij gaat aan de slag in de regio midden (Middelharnis). Het gebied is best uitgestrekt, dus is het handig als je in het bezit bent van een rijbewijs en auto.
Je wordt onderdeel van het team Medische dienst die bestaat uit meerdere arts-VG's,
(Arts voor Verstandelijk Gehandicapten), AIOS (arts in opleiding tot specialist), verpleegkundigen, doktersassistenten en medisch secretaresses.

De Polikliniek Zuidwester is een groeiende afdeling binnen Zuidwester. Je bent op de juiste plek als je houdt van pionieren, ondernemen en ontwikkelen.

Wie zoeken we?
Hopelijk vink jij onderstaand lijstje af!

 • Je hebt een afgeronde hbo-v opleiding, of een afgeronde mbo-v opleiding en je bent al bezig aan de hbo-v opleiding.
 • Je hebt minimaal een aantal jaar werkervaring in de gehandicaptenzorg.
 • Je werkt graag in een multidisciplinair team en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent tactvol, creatief, motiverend en kunt goed communiceren.
 • Leren vind je leuk, dus het volgen van cursussen en bijscholing is voor jou vanzelfsprekend.
 • Je bent beschikbaar op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.
 • Gezien het grote werkgebied is een rijbewijs en auto vereist.

Dit is wat wij jou bieden
Naast een leuke baan krijg je er nog meer voor terug:

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Een salaris van maximaal € 4.264 bruto per maand bij een afgeronde hbo-v opleiding (FWG-schaal 50), of een salaris van maximaal € 3.535 bruto per maand bij een afgeronde mbo-4 verpleegkundige opleiding (FWG-schaal 40), inschaling volgens de CAO gehandicaptenzorg.
 • Een eindejaarsuitkering van ruim 8%, bedrijfsfitness, een fietsplan en personeelskorting bij diverse bedrijven zijn o.a. onderdeel van je arbeidsvoorwaarden.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen als professional en als mens.

Dit is wie wij zijn en daar zijn we trots op!
Wij zijn Zuidwester. In het Zuidwesten van Nederland een grote zorg- en dienstverlener voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel of stoornis in het autisme spectrum. Onze ruim 1600 medewerkers werken met hart en ziel voor hen. Onze missie: perspectief op waardevol leven en zinvol werk, in een veilige omgeving, waarin leren en ontwikkelen centraal staat voor cliënt én medewerker!
Wij werken met een integraal cliëntendossier (ICD), waarbij de zorgcyclus het uitgangspunt is. Dit houdt in dat de verschillende disciplines binnen Zuidwester samen in één systeem werken. Makkelijk én overzichtelijk voor iedereen.

Past Zuidwester bij jou en jij bij Zuidwester?
Wil je graag werken bij een organisatie waar leren voorop staat? Solliciteer dan vóór 1 april via onderstaande button. Eerst meer weten over deze functie? Bel of Whatsapp dan met Verpleegkundigen via of Natasja Koning via
. Geschikte kandidaten zullen direct uitgenodigd worden voor een oriënterend gesprek.
Functie:poli verpleegkundig
Startdatum:02-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3535 – 3535
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwester via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeree-Overflakkeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeree-overflakkeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goeree-Overflakkee
 2. Poli Verpleegkundige Zuidwester 02-03-2024

Bekijk ook andere vacatures