Vacature Medisch Secretaresse/OK Planner

Medisch Secretaresse/OK Planner in Dirksland

Medisch secretaresse/OK planner

24-32 uur | MBO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Wat ga je doen?
Als medisch secretaresse voer je administratieve werkzaamheden uit voor de poli chirurgie. Wij zoeken iemand die ervaring heeft in dit vakgebied, maar tegelijk allround administratief is opgeleid. Het maken van de OK-planning behoort tot de hoofdtaak. Maar dat is nog niet alles! Agendabeheer, het maken van roosters en notuleren horen ook thuis in jouw takenpakket. Kortom: geen dag is hetzelfde in deze zeer afwisselende baan. Het kan daarom ook voorkomen dat er wat stressvolle momenten plaatsvinden, maar hier kan jij goed mee om gaan!

Het secretariaat is een klein maar hecht team die goed met elkaar samenwerken en veel voor elkaar over hebben. We helpen elkaar graag een handje waar dat nodig is!

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

  • Een goed salaris van minimaal €2.279,- en maximaal €3,276,- bruto o.b.v. 36 uur per week (FG 35 CAO Ziekenhuizen) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO Ziekenhuizen.
  • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
  • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
  • Een hecht team van collegas die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
  • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
    • Collectieve zorgverzekering

Lees meer over de ziekenhuiszorg die wij aanbieden op www.vanweelbethesda.nl


Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu als medisch secretaresse bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV! We ontvangen deze graag vóór 18 maart.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsApp bericht sturen naar ons , , via: . Zij beantwoordt je vragen graag!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Vragen over werken bij CuraMare?

Neem gerust contact met ons opFunctie:medisch secretaresse/ok planner
Startdatum:27-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2279 – 2279
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeree-Overflakkeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeree-overflakkeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goeree-Overflakkee
  2. Medisch Secretaresse/OK Planner CuraMare 27-02-2024

Bekijk ook andere vacatures