Vacature Medewerker Zwembad Schoonmaak

Medewerker Zwembad Schoonmaak in Dirksland

Je bent hier:

Medewerker Zwembad Schoonmaak

12 uur De Gooye, Dirksland

Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee (SRGO) is een stichting met een maatschappelijke doelstelling. Door het exploiteren van een zevental (sport)accommodaties en het stimuleren van sport en bewegen, willen wij sport en (sport)talent ruimte geven, sociale ontmoetingen mogelijk maken en de leefbaarheid op het eiland bevorderen.

SRGO is een jonge organisatie die zich volop ontwikkelt en professionaliseert. Om deze groei mogelijk te maken zijn wij op zoek naar een:

Medewerker Zwembad Schoonmaak (12 uur / week)

Ben jij een echte waterliefhebber en houd je van een sprankelende omgeving? Als medewerker zwembad schoonmaak bij Stichting SRGO op locatie de Gooye in Dirksland, speel jij een essentiële rol in het creëren van een frisse en uitnodigende sfeer in ons zwembadcomplex. Je zorgt ervoor dat alle ruimtes, kleedkamers en zwembaden schoon en uitnodigend zijn voor onze bezoekers. Of het nu gaat om het reinigen van zwembadoppervlakken, sanitair of het klaarmaken van de faciliteit voor zwemactiviteiten; jij zorgt ervoor dat alles in optimale staat verkeert.

Wij geven jou bewegingsruimte

SRGO biedt jou een veelzijdige functie in een dynamische omgeving. Onze cultuur gaat verder dan de individuele medewerkers. Dagelijks werken we met 90 professionals en een gezamenlijke open houding samen om met onze omgeving, bezoekers en klanten te bouwen aan een duurzame maatschappij van bewegen, sport en ontspanning. Daarnaast bieden we je de volgende ruimte:

  • Salaris conform CAO zwembaden;
  • Reiskostenregeling;
  • 12 uur per week, indicatie werktijden (maandag 09.00 - 13.00, vrijdag 11.00 - 14.00 uur, zaterdag 08.00 - 13.00) ;
  • 25 vakantiedagen op basis van een 38-urige werkweek;
  • Diverse kortingen op sporten en recreëren bij onze accommodaties voor jou en je gezin;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Op vrijwillige basis kan je gebruik maken van diverse verzekeringen en voorzieningen.

Interesse?

Korte lijnen en een informele cultuur kenmerken onze organisatie. Herken je jezelf in dit profiel? Stuur een e-mail met motivatie en CV naar: .Functie:medewerker schoonmaak zwembad
Startdatum:07-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:12 – 12

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met SRGO via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeree-Overflakkeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeree-overflakkeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goeree-Overflakkee
  2. Medewerker Zwembad Schoonmaak SRGO 07-03-2024

Bekijk ook andere vacatures