Vacature Helpende

Helpende in Dirksland

Helpende Bestenwaerd (Dirksland)

20 uur | MBO | Woonzorglocatie Bestenwaerd

In onze woonzorglocatie Bestenwaerd wonen genoeg mensen die iedere dag een geluksmomentje verdienen! Als helpende help jij niet alleen met de dagelijkse verzorging, maar bied jij een ook luisterend oor. Je bent betrokken, respectvol en je geeft onze bewoners in Dirksland oprechte aandacht. Ben jij helpende en wil je werken op onze nieuwste locatie? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Wat ga je doen?
Als helpende in Bestenwaerd staat het welzijn van je patiënten en cliënten voorop! Elke werkdag help je om bewoners een goede dag te bezorgen. Op onze moderne woonzorglocatie werk je als helpende samen met de verpleegkundigen en verzorgenden. Als team bespreken jullie wat nodig is om elke bewoner de best mogelijke zorg te geven. We luisteren daarbij goed naar elkaar en geven je altijd de ruimte om jezelf door te ontwikkelen. Als je wilt, kun je bij CuraMare bijvoorbeeld de opleiding tot helpende plus of verzorgende IG volgen. Wat onze locatie zo uniek maakt is dat er verschillende doelgroepen samen komen in Bestenwaerd. Dit komt omdat er wordt samengewerkt met Sjaloomzorg, een organisatie die hulp biedt aan cliënten met een beperking. Wij sluiten ons graag aan bij een collega die onze locatie als volgt omschreef: ''De dynamiek tussen de jongere mensen van Sjaloomzorg en de oudere mensen van CuraMare is heel speciaal, dat moet je eigenlijk gewoon ervaren in Bestenwaerd!''' Wordt jij onze nieuwe collega?

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €2.264,- en maximaal €2.853 bruto o.b.v. 36 uur per week (FG 25 CAO VVT) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Een hecht team van collega's die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
  • Collectieve zorgverzekering.
  • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop.
  • Korting op de sportschool.
  • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs.
  • Gratis trainingen van GoodHabitz.

Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vijf woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee. Lees meer over de zorg op onze woonzorglocaties op www.curamare.nl/zorgoponzelocaties.

Solliciteer nu als helpende!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu als helpende bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV! We ontvangen deze graag vóór 11 maart.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naar onze , , via: . Zij beantwoordt je vragen graag!
Functie:helpende
Startdatum:28-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2264 – 2853
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeree-Overflakkeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeree-overflakkeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goeree-Overflakkee
 2. Helpende CuraMare 28-02-2024

Bekijk ook andere vacatures