Vacature Woonbegeleider

Woonbegeleider in Middelharnis

Woonbegeleider


MBO Hollandsdiep 15 - Middelharnis

Hollandsdiep 15 - Middelharnis

24-28 uur, onbepaalde tijd LVB

Wat ga je doen?
Samen met je team draag jij zorg voor het ondersteuningsplan van je cliënten. Je observeert en signaleert reacties van je cliënt op lichamelijk, geestelijk en sociaal gebied. Daarnaast ben je samen met collega's hét aanspreekpunt voor zorgpartners, ouders en familieleden van de bewoners. Ongewenst gedrag komt natuurlijk weleens voor, maar jij buigt dit op een positieve manier om. Zo weet je samen met je team jullie cliënten een veilige, gezellige en gestructureerde woonomgeving te bieden.

Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag op de woning Hollands Diep 15 op het terrein 'Hernesseroord' in Middelharnis. Hier wonen zeven ouder wordende cliënten (allemaal mannen) met een verstandelijke beperking en probleemgedrag.

Het accent ligt op het bieden van structuur, veiligheid, verzorging en gezelligheid. Je biedt ondersteuning bij de persoonlijke verzorging en begeleidt de cliënten zoveel mogelijk om zelfstandig te zijn. Vijf cliënten moeten met hun dagelijkse ADL geholpen worden.

We bieden de cliënten vrije tijdsbesteding aan, zoals puzzelen, wandelen/fietsen en ze helpen met kleine klusjes zoals aardappelen schillen en waszakken wegbrengen.

Hollands Diep 15 is een groepswoning, gelegen op de begane grond, met zeven zit/slaapkamers, alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer. Er is een gezamenlijke woonkamer met keuken en er is een tuin.

Wie zoeken we?

 • Je vindt de gehandicaptenzorg de leukste sector die er is om in te werken.
 • Je hebt een afgeronde zorgopleiding op mbo-4 niveau, zoals mmz, spw, verpleegkundige of vergelijkbaar.
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring met de doelgroep en/of in de gehandicaptenzorg.
 • Je werkt graag in een team en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent tactvol, creatief, motiverend en kunt goed communiceren.
 • Onregelmatige werktijden horen bij de zorg en vind je geen enkel probleem.
 • Leren vind je leuk, dus het volgen van cursussen en bijscholing is voor jou vanzelfsprekend.

Dit is wat we jou bieden
Naast een leuke baan krijg je er nog meer voor terug:

 • Een dienstverband voor bepaalde/onbepaalde tijd.
 • Een salaris van maximaal € 3.535,- bruto per maand (FWG-schaal 40, CAO gehandicaptenzorg).
 • Een eindejaarsuitkering van ruim 8%, bedrijfsfitness, een fietsplan en personeelskorting bij diverse bedrijven zijn o.a onderdeel van je arbeidsvoorwaarden.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen als professional en als mens, omdat wij vinden dat leren onlosmakelijk verbonden is met werken bij Zuidwester.

Dit is wie wij zijn en daar zijn wij trots op!
Wij zijn Zuidwester. In het Zuidwesten van Nederland een grote zorg- en dienstverlener voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel of stoornis in het autisme spectrum. Onze ruim 1600 medewerkers werken met hart en ziel voor hen. Onze missie: perspectief op waardevol leven en zinvol werk, in een veilige omgeving, waarin leren en ontwikkelen centraal staat voor cliënt én medewerker!
Wij werken met een integraal cliëntendossier (ICD), waarbij de zorgcyclus het uitgangspunt is. Dit houdt in dat de verschillende disciplines binnen Zuidwester samen in één systeem werken. Zo kan er een goede overdracht plaatsvinden binnen de 24-uurs zorg van de cliënt, maar ook rondom behandeling via het Expertisecentrum en bijvoorbeeld de overstap van wonen bij Zuidwester naar begeleiding van Eigenz. Makkelijk én overzichtelijk voor iedereen.

Past Zuidwester bij jou en jij bij Zuidwester?
Wil je graag werken bij een organisatie waar leren voorop staat? Solliciteer dan vóór 12 maart via onderstaande button. Eerst meer weten over deze functie? Bel of WhatsApp dan met () via .Functie:woonbegeleider
Startdatum:24-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3535 – 3535
Uren per week:24 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwester via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeree-Overflakkeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeree-overflakkeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goeree-Overflakkee
 2. Woonbegeleider Zuidwester 24-02-2024

Bekijk ook andere vacatures