Vacature Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk in Middelharnis

Zoek je vrijwilligerswerk voor jezelf? Of wil je hulp bij het werven of begeleiden van vrijwilligers in je organisatie? Zoek dan op onderstaande kaart de dichtsbijzijnde vrijwilligerscentrale of -steunpunt bij jou in de buurt. Je herkent leden van Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV) aan de groene pin op de kaart of aan het NOV-embleem in de lijstweergave.

Wil je als vrijwilligerscentrale ook in dit overzicht opgenomen worden? Stuur dan een mail naar , .

Govoorelkaar.nl is een digitaal platform waar vraag en aanbod in vrijwilligerswerk samenkomt. Dus ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk of zoek je juist een vrijwilliger te helpen? Zowel voor vrijwilligersorganisaties als particulieren.

Kunnen mensen bij je langskomen?

In verband met het coronavirus is het steunpunt dagelijks bereikbaar tussen 9-16.30 uur, telefonisch of per mail. Er is geen spreekuur op dit moment.

Straatnaam + huisnummer:

Kerkepad 11

Postcode:

3241 CH

Plaatsnaam:

Middelharnis

Functie:vrijwilligerswerk
Startdatum:10-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vereniging NOV via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeree-Overflakkeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeree-overflakkeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goeree-Overflakkee
  2. Vrijwilligerswerk Vereniging NOV 10-02-2024

Bekijk ook andere vacatures