Vacature Trainers

Trainers in Middelharnis

Redactie Goeree-Overflakkee 10-02-2024

Trainers in Middelharnis

24/7 bereikbaar voor u en uw crisis •

Adviseur Crisisorganisatie

Een incident, crisis of ramp kan een grote impact hebben. Wij helpen de gevolgen van deze impact te beperken. We delen onze kennis en ervaring in onderwijs, advies en tools.

Wij breiden ons team uit met een

Adviseur crisisorganisatie

Bij het team adviseurs van V&R ga je aan de slag met interessante adviesopdrachten. Je bent binnen deze opdrachten regisseur van je eigen werk. Op basis van je achtergrond, wensen en ambities kijken we samen naar welke opdrachten jij gaat uitvoeren. Je kunt bijvoorbeeld voor een periode gedetacheerd worden bij een gemeente, veiligheidsregio, waterschap of andere organisatie. Of je pakt losse adviesopdrachten op zoals het uitvoeren van een incidentevaluatie of het ontwikkelen van specifieke planvorming. V&R wil de kennis delen die impact helpt beperken, met onze relaties maar ook met elkaar. Daarom organiseren we tweewekelijks kennissessies voor alle collega's, bijvoorbeeld rondom actuele onderwerpen of om samen een ingrijpend incident te evalueren.

Hoe ziet jouw werk eruit?

In de basis ga je aan de slag met een opdracht die past binnen het domein van crisisbeheersing, aansluit bij de missie van V&R en jouw kennis en werkervaring. Door het uitvoeren van jouw opdracht kun je mensen of organisaties helpen met het beperken van de impact van een crisis of incident. Dat kan bijvoorbeeld door het schrijven van beleid- en planvorming en het ontwikkelen van initiatieven en begeleiden van (verandertrajecten) om organisaties op crises voor te bereiden. Je gebruikt jouw kennis, ervaring en netwerk om je relaties te kunnen voorzien van up-to-date inzichten, kennis en kunde. Daarnaast ben je open en nieuwsgierig zodat de uitkomsten van jouw werk in lijn zijn met de wensen en ambities van de organisatie waarvoor je de opdracht uitvoert. Tijdens je opdrachten kun je rekenen op de back-up van team V&R. Ons team van ontwikkelaars, trainers en adviseurs staat altijd voor je klaar om even te sparren of je van kennis te voorzien.

Wat breng jij mee?

Je hebt 2 tot 3 jaar ervaring in het werkveld van crisisbeheersing, bent omgevingsbewust en houdt uit interesse de actualiteiten bij. Je bent niet zomaar van je stuk gebracht, communiceert helder en duidelijk en bent pragmatisch. Als persoon ben je enthousiast en een creatief denker. Je kunt vlot signaleren en analyseren en je luistert naar de verschillende belangen van stakeholders. Met enige regelmaat op een andere plek werken is voor jou geen probleem en een stapje buiten je comfortzone is voor jou een leuke uitdaging. Samenwerken met je team doe je graag maar je functioneert zelfstandig ook prima. Je bent sterk in plannen en organiseren. Daarnaast beschik je over een gezonde dosis inlevingsvermogen, tact en houd je van een informele sfeer.

Wat krijg jij?

 • Veel ruimte voor eigen inbreng in je opdrachten
 • Een flexibel dienstverband tussen 32 en de 40 uur
 • Ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling door opleidingen en trainingen
 • Je werkt deels vanuit huis, op kantoor in Dongen of Middelharnis en eventueel op locatie bij klanten.
 • Een jaarcontract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • 30 vakantiedagen op fulltime basis, flexibel op te nemen
 • Een iPhone en een MacBook Pro
 • Een leaseauto
 • Een collectieve pensioenregeling
 • En natuurlijk een passende beloning

Bel dan of stuur een mail naar en we bellen je om af te spreken voor een kopje koffie.

Hoge Ham 121
5104 JD Dongen


Hoge Ham 121
5104 JD Dongen


Functie: trainer Startdatum: 09-02-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 40 - 40 Neem dan contact op met Academie voor Crisisbeheersing via onbekend of onbekend.

Functie:trainer
Startdatum:08-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Academie voor Crisisbeheersing via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeree-Overflakkeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeree-overflakkeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goeree-Overflakkee
 2. Trainers Academie voor Crisisbeheersing 08-02-2024

Bekijk ook andere vacatures