Vacature Trainer Crisiscommunicatie

Trainer Crisiscommunicatie in Middelharnis

Redactie Goeree-Overflakkee 10-02-2024

Trainer Crisiscommunicatie in Middelharnis

24/7 bereikbaar voor u en uw crisis •

Er is brand, hoogwater, vluchtelingenopvang, een explosie. Wat ga je doen? Wat ga je hierover communiceren? Welke woorden kies je? Wat moet de rol van de bestuurder zijn? Wat kunnen we leren van actuele casuïstiek? Hoe werkt de crisisbeheersing en crisiscommunicatie?

Dit zijn allemaal uitdagingen waar jij je deelnemers in mee gaat nemen als trainer crisiscommunicatie. Begint het bij jou al te kriebelen?

Wil je graag met groepen aan de slag met opleidingen, trainingen en oefeningen? Vind je het ook leuk om iedere dag een andere uitdaging te hebben en bij veel verschillende organisaties en functies ingezet te worden? Dan zoeken wij jou!

We breiden ons team uit en zoeken een extra

Een paar dagen per week geef je trainingen in het land. Bijvoorbeeld bij overheid, bedrijven, en non-profit organisaties. Andere dagen doe je voorbereiding, en ontwikkel je samen met je collega's nieuwe trainingen. Je leert verschillende organisaties kennen en daarmee veel aspecten van rampenbestrijding en crisisbeheersing.

Daarnaast kun je, als je dit wil, ook ingezet worden bij een ramp of crisis, bijvoorbeeld bij o.a. hoogwater, vluchtelingenopvang of het draaien van piket. Een incident, crisis of ramp kan een grote impact hebben. Wij willen helpen de gevolgen van deze impact te beperken. V&R heeft een team van trainers, adviseurs, relatiemanagers en developers met verschillende specialisaties. We delen onze kennis en ervaring in onderwijs, advies en tools. Wij gaan als collega's onderling regelmatig aan de slag met kennissessies om van elkaar en van casussen te leren.

Als trainer geef je opleidingen, trainingen en oefeningen. Hierbij probeer je zoveel mogelijk uit jouw deelnemers te halen, niet persé er zo veel mogelijk in te stoppen. De deelnemers zijn zowel nieuwe functionarissen als ervaren professionals. Je neemt hen mee in de theorie en oefent aan de hand van actuele casussen. Die kunnen uit eigen ervaring zijn, of je gebruikt casuïstiek die jij zelf interessant en leerzaam vindt. Wil jij samen met ons bijdragen aan een veiligere samenleving en jouw kennis en ervaring inzetten als trainer

Wat breng jij mee?
Jij hebt kennis en/of ervaring in crisiscommunicatie en je wil deze kennis graag overdragen. Met mensen werken en voor een groep staan is wat je trekt. Je vindt het fijn om mensen te kunnen ondersteunen in hun leerproces en je hebt een gezonde dosis tact, nieuwsgierigheid en inlevingsvermogen. Je kunt improviseren en bent een creatief denker en doener. Je functioneert prima zelfstandig en vindt het fijn om samen te werken. Voldoe je (nog) niet aan de geschetste rol, maar heb je wel de affiniteit met crisiscommunicatie en ambitie om je te ontwikkelen tot volwaardig trainer crisiscommunicatie? Ook dan nodigen we je uit om te reageren. Samen kunnen we kijken naar mogelijkheden.

Wat krijg jij?

 • Veel ruimte voor eigen inbreng in je trainingen
 • De kans om je bezig te houden met innovatie, ontwikkeling en vernieuwende leermethoden.
 • Ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling dmv opleidingen en trainingen.
 • Een gezellige, informele werksfeer met de mogelijkheid om van huis uit te werken of op kantoor in Middelharnis of Dongen.
 • Een flexibel dienstverband tussen 32 en de 40 uur met flexibele werktijden.
 • Een jaarcontract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd.
 • 30 vakantiedagen, flexibel op te nemen.
 • Een Iphone en een MacBookPro.
 • Een lease auto voor jouw trainingen op locatie door het land
 • Een collectieve pensioenregeling.
 • En natuurlijk een passende beloning.

V&R investeert graag in talent! We hebben de kennis in huis en dat biedt mogelijkheden om een persoonlijk ontwikkelplan op te stellen. Ook bieden we vakinhoudelijke - en persoonlijke coaching als je daar behoefte aan hebt. Naast het op maat gemaakte inwerktraject loop je mee met ervaren experts uit het werkveld.

Bel dan of stuur een mail naar en we bellen je om af te spreken voor een kopje koffie.

Hoge Ham 121
5104 JD Dongen


Hoge Ham 121
5104 JD Dongen


Functie: trainer crisiscommunicatie Startdatum: 09-02-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40 Neem dan contact op met Academie voor Crisisbeheersing via onbekend of onbekend.

Functie:trainer crisiscommunicatie
Startdatum:08-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Academie voor Crisiscommunicatie via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeree-Overflakkeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeree-overflakkeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goeree-Overflakkee
 2. Trainer Crisiscommunicatie Academie voor Crisiscommunicatie 08-02-2024

Bekijk ook andere vacatures