Vacature Ondersteunend Woonbegeleider

Ondersteunend Woonbegeleider in Middelharnis

 • Redactie Goeree-Overflakkee
 • 02-03-2024

Ondersteunend Woonbegeleider in Middelharnis

Ondersteunend Woonbegeleider


MBO Hollandsdiep 33 - Middelharnis

16-24 uur, onbepaalde tijd LVB

Wij zijn op zoek naar een ondersteunend woonbegeleider die ons team komt versterken. Hou jij van afwisseling en sta jij stevig in je schoenen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als volwaardig teamlid ondersteun je de cliënten bij hun dagelijks leven. Je begeleidt de cliënten en probeert hen zoveel mogelijk te stimuleren op het gebied van zelfstandigheid. Je observeert en luistert naar de cliënt en biedt de juiste hulp, precies op maat voor hem of haar. Je werkzaamheden zijn vooral gericht op begeleiding en lopen uiteen van praktische zaken zoals assisteren bij schoonmaken, de was doen en koken tot behulpzaam zijn bij het onderhouden van relaties, werk en familie. De ADL doen de cliënten zoveel mogelijk zelfstandig. Je weet samen met het team de cliënten een veilige, gestructureerde en gezellige woonomgeving te bieden.

Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag als ondersteunend woonbegeleider op Hollands Diep 33 in Middelharnis, een groepswoning voor zeven cliënten, met een licht tot matige verstandelijke beperking met gedragsproblematiek die gebaat zijn bij, structuur en gezelligheid. De woning is via een trap te bereiken. Het is een open woning, niet iedere cliënt heeft een eigen sleutel.

Het team van Hollands Diep 33 is stabiel en positief. Een nieuwe collega is van harte welkom. Ze zijn gericht op samenwerken, ontwikkeling en zoeken regelmatig afstemming bij elkaar. Met elkaar creëren zij een duidelijk dagprogramma en een huiselijke sfeer voor de cliënten. Je werkt ochtend- en avonddiensten(ook in de weekenden).

Voor het werken op Hollands Diep 33, zoeken we een collega die stevig in de schoenen staat, communicatief vaardig is en liefst al ervaring heeft met het begeleiden van cliënten met gedragsproblematiek.


 • Je vindt de gehandicaptenzorg de leukste sector die er is om in te werken
 • Je hebt een afgeronde Zorgopleiding op mbo-3 niveau, zoals bijvoorbeeld MMZ, SPW, CIOS of verzorgende IG. Of je volgt momenteel een soortgelijke opleiding.
 • Je staat stevig in je schoenen en ziet het als een uitdaging om cliënten structuur en veiligheid te bieden waardoor probleemgedrag afneemt.
 • Je werkt graag in een team en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent tactvol, creatief, motiverend en kunt goed communiceren.
 • Onregelmatige werktijden horen bij de zorg en vind je geen enkel probleem.
 • Leren vind je leuk, dus het volgen van cursussen en bijscholing is voor jou vanzelfsprekend.

Dit is wat we jou bieden
Naast een leuke baan krijg je er nog meer voor terug:

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Een salaris van maximaal €3.294,- bruto per maand (FWG-schaal 35) CAO gehandicaptenzorg
 • Een eindejaarsuitkering van ruim 8%, een fietsplan, bedrijfsfitness zijn en personeelskorting bij diverse bedrijven zijn o.a onderdeel van je arbeidsvoorwaarden. o.a. onderdeel van je arbeidsvoorwaarden.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen als professional en als mens, omdat we vinden dat leren onlosmakelijk verbonden is met werken bij Zuidwester.

Dit is wie wij zijn en daar zijn wij trots op!
Wij zijn Zuidwester. In het Zuidwesten van Nederland een grote zorg- en dienstverlener voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel of stoornis in het autisme spectrum. Onze ruim 1600 medewerkers werken met hart en ziel voor hen. Onze missie: perspectief op waardevol leven en zinvol werk, in een veilige omgeving, waarin leren en ontwikkelen centraal staat voor cliënt én medewerker! Wij werken met een integraal cliëntendossier (ICD), waarbij de zorgcyclus het uitgangspunt is. Dit houdt in dat de verschillende disciplines binnen Zuidwester samen in één systeem werken. Zo kan er een goede overdracht plaatsvinden binnen de 24-uurs zorg van de cliënt, maar ook rondom behandeling via het Expertisecentrum en bijvoorbeeld de overstap van wonen bij Zuidwester naar begeleiding van Eigenz. Makkelijk én overzichtelijk voor iedereen.

Past Zuidwester bij jou en jij bij Zuidwester?
Wil je graag werken bij een organisatie waar leren voorop staat? Solliciteer dan via onderstaande button. Eerst meer weten over deze functie? Bel of WhatsApp dan met (Zorgmanger) via .


Functie: ondersteunend woonbegeleider Startdatum: 27-02-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: 3294 - 3294 Uren per week: 16 - 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwester via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeree-overflakkeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!Functie:ondersteunend woonbegeleider
Startdatum:26-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3294 – 3294
Uren per week:16 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwester via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeree-Overflakkeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeree-overflakkeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goeree-Overflakkee
 2. Ondersteunend Woonbegeleider Zuidwester 26-02-2024

Bekijk ook andere vacatures