Vacature Onbekend - Onbekend

Onbekend - Onbekend in Middelharnis

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde. Als vrijwilliger help jij mensen die dat het hardst nodig hebben. Dit kan bijvoorbeeld als maatje van iemand die eenzaam is of door het doen van kleine klusjes in de tuin van iemand die dit niet meer kan. Zonder vrijwilligers zouden wij als stichting niet kunnen bestaan.

Over heel Goeree-Overflakkee zetten onze vrijwilligers zich in. Denk aan het organiseren van activiteiten zoals koersbal, het breicafé of de handwerkclub. Ze ondersteunen ons bij het preventief huisbezoek, zitten in de commissies van de verschillende dorpskernen of verwelkomen je als gastvrouw of -heer in Het Diekhuus.

Vrijwilliger worden?

Bij Stichting ZIJN zijn wij altijd op zoek naar mensen die zich willen inzetten voor een ander. Bel dan naar


Functie: vrijwilligers Startdatum: 22-02-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: Lagere school Contracttype: Vrijwilliger Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting ZIJN via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:unknown
Startdatum:21-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting ZIJN via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeree-Overflakkeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeree-overflakkeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goeree-Overflakkee
  2. Onbekend – Onbekend Stichting ZIJN 21-02-2024

Bekijk ook andere vacatures