Vacature Mondhygiënist(e)

Mondhygiënist(e) in Middelharnis

Wij zijn open Wij zijn gesloten

Koningin Julianaweg 40 3241XC Middelharnis

Mondhygiënist(e) (m/v)

Voor onze moderne groepspraktijk zoeken wij een

Ben je voor 2 - 4 dagen per week beschikbaar en wil je werken in onze moderne groepspraktijk te Middelharnis dan ben je van harte welkom.

Wij hebben een moderne werkomgeving en werken met open, enthousiaste collega's. In de praktijk is een microscoop aanwezig en een operatiekamer. Ons volledige team bestaat uit circa 40 professionals

Wij zoeken een gemotiveerde en enthousiaste Mondhygiënist(e) die zelfstandig en met ons team van specialisten onze patiënten van goede zorg wil voorzien.

Wij bieden een aanstelling voor 18 tot 34 uur met salaris en omzetpercentage. Ook ZZP met O.v.O. is bespreekbaar. Tevens mogelijkheden tot scholing en samenwerking met onze specialisten.

Wij zijn telefonisch bereikbaar via nummer . Vraag naar , onze manager bedrijfsvoering. Je kunt je CV sturen aan:Functie:mondhygiënist
Startdatum:28-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:18 – 34

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mondzorg Dogterom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeree-Overflakkeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeree-overflakkeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goeree-Overflakkee
  2. Mondhygiënist(e) Mondzorg Dogterom 28-02-2024

Bekijk ook andere vacatures