Vacature HR-Adviseur

HR-Adviseur in Middelharnis

Logo Gemeente Goeree Overflakkee

HR-Adviseur (GOwerkt)

 • Hbo-niveau
 • 24-28 uur per week
 • Schaal 9 (maximaal € 4.752,-) bij een volledig dienstverband (36 uur)
 • Team passend werk en inkomen
 • Geen sluitingstermijn

Jij gaat aan de slag voor ons ontwikkelbedrijf GOwerkt. Deze organisatie is onderdeel van onze gemeentelijke organisatie en valt onder team Passend Werk en Inkomen. Binnen GOwerkt werkt een grote groep collega's (ca. 175) die valt onder de Wet Sociale Werkvoorziening (WsW) en 'nieuw beschut'. Dit is een doelgroep waarvoor het werk en de werkplek zijn aangepast aan wat een medewerker kan. Deze doelgroep verdient een intensieve en doelgerichte aanpak, waarbij zichtbaarheid en snel schakelen van groot belang is. De voorkeur gaat er dan ook naar uit dat jij grotendeels op de locatie van GOwerkt werkt.

Wat ga je doen

- Meedenken met leidinggevenden en adviseren over:

 • Uitvoering geven aan de Cao Aan de Slag en Cao Sociale Werkvoorziening;
 • Verzuim en functioneren;
 • Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit;
 • In, uit- en doorstroom van personeel;
 • Casuïstiek, o.a. voortkomend uit (complexe) problematiek van de doelgroep;

- Rechtspositionele vragen van medewerkers beantwoorden o.a. op het gebied van re-integratie, door- en uitstroom en verlof;

- Borgen en vastlegging van diverse zaken, waarbij ook toetsing aan fiscale en sociale wetgeving van belang is;

- Het verzuim proces bewaken; signaleren, overzicht houden, contactpersoon zijn voor de arbodienst en het UWV en gesprekken faciliteren in het kader van wet verbetering poortwachter;

- Je denkt/adviseert en werkt mee aan de actualisatie van het Personeelshandboek van het ontwikkelbedrijf;

Al met al, een afwisselende en dynamische baan in HR! Kom jij ons team versterken?

Hoe is het om bij de gemeente Goeree-Overflakkee te werken

Leuk, uitdagend en afwisselend! Je werkt in een organisatie met korte lijnen. We weten elkaar te vinden en we helpen elkaar. In onze organisatie is ruimte om jezelf te ontwikkelen. Als professional en als mens. Wij vinden balans tussen werk en privé belangrijk. Daarom heb je in veel functies de mogelijkheid om werk en privé op elkaar af te stemmen. Op kantoor ontmoet je collega's en zoek je actief de verbinding. Thuis kun je in alle rust werken.

Wij dragen bij aan jouw vitaliteit. Dit doen wij door je onder andere te voorzien in een Arbo verantwoorde thuiswerkplek, inclusief laptop en telefoon. Wij vertrouwen erop dat je jouw werk goed afrondt. Je houdt hierbij rekening met onze inwoners, samenwerkingspartners, bestuur en/of collega's. Daar hoeven wij geen werktijden voor af te stemmen. Dat kun jij prima zelf! Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Waar mensen met een verschillende achtergrond samenwerken, ontstaan nieuwe inzichten. Vanuit die gedachte is iedere medewerker welkom.

Wat vragen wij

 • Een afgeronde relevante opleiding op minimaal hbo-niveau;
 • Werkervaring in een soortgelijke rol, bij voorkeur binnen een organisatie vanaf 100 medewerkers. Hierdoor heb je ook kennis en ervaring met relevante wet- en regelgeving;
 • Ervaring in de publieke sector is een pluspunt, maar geen harde eis;
 • Je bent gestructureerd, planmatig en stressbestendig. Je schakelt makkelijk tussen de diverse niveaus binnen de organisatie, kunt goed samenwerken en bent resultaatgericht.

Wat bieden wij

 • De functie, binnen Gemeente Goeree-Overflakkee genoemd Personeelsconsulent, is gewaardeerd in schaal 9. Dit betekent maximaal €4.752,- per maand bij een volledig dienstverband (36 uur per week). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Naast salaris krijg je iedere maand een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05%. Met het IKB pas je de arbeidsvoorwaarden aan naar jouw eigen omstandigheden en wensen. Anders gezegd: je bepaalt zelf waarvoor je het geld gebruikt.
 • Wij vergoeden €0,23 per kilometer met en een maximum van 70 kilometer enkele reis. Je krijgt bij ons een thuiswerk- en internetvergoeding van €3,- netto per dag voor de dagen dat je niet op kantoor werkt.
 • Je krijgt 27 vakantiedagen op basis van een fulltime (36 uur) dienstverband.
 • Werken bij een organisatie waar medewerkers zich gelukkig voelen. In het gehouden geluksonderzoek geven de medewerkers een score van 7.3 voor werkgeluk.
 • Je bent verzekerd van je pensioen tegen een zo'n laag mogelijke premie bij pensioenfonds ABP. De beleggingen van dit pensioenfonds dragen bij aan een duurzame wereld.
 • Je kunt met korting een zorgverzekering afsluiten bij CZ, IZA of Menzis. Daarnaast ontvang je jaarlijks een tegemoetkoming in de kosten van de zorgverzekering. Ook als je niet deelneemt aan onze collectieve verzekering.

Wil je meer informatie en/of van gedachten wisselen over de inhoud van deze functie? Neem dan contact op met , .

Voor vragen over de procedure kan je terecht bij Annet Okkerse, Beleidsadviseur HRM. Beide zijn bereikbaar op telefoonnummer: 140187.

Solliciteren

Spreekt deze functie je aan en voldoet je profiel aan de eisen? Geweldig, dan zijn wij op zoek naar jou en nodigen wij je van harte uit om te reageren! Mail je schriftelijke motivatie, in combinatie met een actueel CV, naar: .Functie:hr adviseur
Startdatum:07-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4752 – 4752
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Goeree-Overflakkee via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeree-Overflakkeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeree-overflakkeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goeree-Overflakkee
 2. HR-Adviseur Gemeente Goeree-Overflakkee 07-03-2024

Bekijk ook andere vacatures